Locatie Van der Waalslaan

Bij ons kun je terecht voor mavo, havo en vwo (atheneum, gymnasium en vwo-plus)*. Onze school telt ongeveer 1650 leerlingen. Dat lijkt nu misschien veel, maar onze leerlingen geven aan dat de school helemaal niet als een grote school voelt als ze hier eenmaal rondlopen.

We organiseren ons onderwijs namelijk op een kleinschalige manier, waardoor leerlingen zich snel thuis voelen. Elke afdeling (mavo, havo, vwo) heeft een eigen plek in de school met een eigen docententeam. In de brugklas heb je vaak les op je eigen afdeling. Naarmate je langer op school zit, maak je ook meer kennis met de lokalen in de andere afdelingen. Zo groei je vanzelf mee in onze school.

Wij gaan op onze school voor: aandacht geven, groeien naar wie we zijn en genieten van de expeditie. Onze ambitie is leerlingen, vanuit een veilige basis, ruimte geven hun eigen koers te bepalen.

*Voor het schooljaar 2023-2024 heeft de locatie Van der Waalslaan in de volgende leerjaren geen plaats meer voor nieuwe aanmeldingen: 2 mavo, 4 mavo, 2 havo, 3 havo, 4 havo en 4 vwo. Er is nog wel ruimte in genoemde leerjaren op de andere Bonhoeffer locaties: Geessinkweg (mavo) en Bruggertstraat (havo, vwo). Meer over aanmelden.


Maak kennis met de Van der Waalslaan!

Hoe is het nu écht op onze school? Onze leerlingen, ouders en docenten vertellen je er graag over in deze video!

Van der Waalslaan nieuws

Meet the Van der Waalslaan

Meet the Van der Waalslaan

Architect vernieuwbouw Van der Waalslaan bekend

Architect vernieuwbouw Van der Waalslaan bekend

Op locatie Van der Waalslaan scheiden we ons afval

Op locatie Van der Waalslaan scheiden we ons afval

Meer nieuwsberichten