Locatie Van der Waalslaan

Op onze school kun je uiteraard zelf kiezen wat je wilt eten. We leren je over gezond gedrag en een gezonde leefstijl. Gezond eten gaat over goed voor jezelf zorgen en daar dragen we als school graag aan bij.

Betere keuzes

We werken op onze school volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum. In onze kantine en automaten kun je in elke productgroep (zoals dranken, brood, zuivel, etc.) minstens één betere keuze vinden. Ook kun je altijd water drinken in onze Gezonde Schoolkantine. Je kunt jouw flesje vullen bij een watertappunt of gebruik maken van kannen fruitwater in de kantine.

Gezonde School vignet

Op de Van der Waalslaan werken we voortdurend aan de gezondheid en gezonde leefstijl van onze leerlingen en medewerkers. Zo krijg je in klas 1 en 2 les over voeding uit lespakket ‘Biologie voor jou’.

Zelf meedenken

We nodigen jou uit om ook zelf mee te denken over een gezonder aanbod in de kantine en een gezonde leefstijl. Dat kan tijdens de lessen of door een enquête over De Gezonde Schoolkantine in te vullen. Op die manier kunnen we het gezonde aanbod nog beter op jouw wensen afstemmen. Uiteraard beslist onze leerlingenraad hierover mee.